Risin Black Hole – Think of Love

Risin Black Hole (bukan Rising Black Hole yaa) adalah band Nubuzz baru di prambors. Akhir-akhir ini banyak kawula muda yang me-request lagunya yaitu berjudul Think of Love. Banyak banget kawula muda yang mengira bahwa band ini adalah band yang berasal dari luar negeri, ternyata eh ternyata ini adalah band Nubuzz.

Tidak terlalu banyak informasi yang diperoleh mengenai Risin Black Hole ini, karena masih terlalu baru banget kali ya tapi banyak banget kawula muda yang penasaran dengan band ini. Dari mulai mencari liriknya di google, atau juga mp3-nya, sampai dengan video klipnya.

Bagi kawula muda yang ingin mendengarkan lagu Risin Black Hole – Think of Love tanpa harus me-request dan menunggu request-an nya diputer, kamu bisa dengerin di YourDailyPlaylist.com namun sayangnya kualitas lagunya kurang bagus dan lagunya di potong hanya menjadi 2 menit saja.

>> Click here to download listen <<

Risin Black Hole – Think of Love

sometimes I wanna give you all the love that I have
coz when you smile it seems all problems are vanished to the sky

oh I.. was thinking
Why I need you more..
Why I need you more..

Sometimes I wanna give you all the time that I have
coz when u die my world c…ome tumbling down in front of me.
Oh I.. was thinking
Why I need you more
each day..

when I think of love
I just think of you
I said I want you want you
to be my wife
when I think of love
I just think of you
I said I want you want you
to be my wife

Sometimes I wanna give you all the love that I have
coz when u die my world c…ome tumbling down in front of me.
oh i.. was thinking why i need you more
would you marry me..

when I think of love
I just think of you
I said I want you want you
to be my wife
When I think of love
I just hink of you
I said I want you want you
to be my wife
When I think of love (when I think of love)
I just think of you
I said I want you want you
to be my wife
When I think of love (When I think of love)
I just hink of you
I said I want you want you
to be my wife

Thank you for Ibol (vokalis) yang udah ngoreksi lirik di blog ini.. Bagi yang mau download mp3 Risin Black Hole – Think of Love bisa mencarinya di sini

    19 thoughts on “Risin Black Hole – Think of Love

    1. om ridu,,, :muter:
      kalo keepvid itu termasuk downloader untuk youtube…:gatau:

      aq suka denger kata” itu tapi blon prnah coba takut ada virus :nangis:

      om ridu….itu koq g bs sih…
      video.qooqle.jp malah nge-blank page’y….
      :tendang:

      rere’s last blog post..Kemana Papa aq?.T.T?

    2. Guys, ini lirik yang benar yah……selain lirik ini salah…!!

      Risin’ Black Hole – Think of Love

      Sometimes i wanna give u all the love that i have,coz when u smile, it seems all problems are vanished to the sky.oh i was thinking.why i need u more-why i need more.

      Sometimes i wanna give u all the time that i have, coz when u die my world c…ome tumbling down in front of me.oh i was thinking why i need u more each day.

      When i think of love. I just think of u.
      I said i want u..i want u to be my wife.

      Sometimes i wanna give u all the love that i have, coz u ain’t say nothing, when i wanna share my life with u,oh i was thinking. Would u marry me?

      When i think of love. I just think of u.
      I said i want u..i want u to be my wife¤¤

      Thanks
      -RBH-

    3. huahahahah akhirnya dpt juga lagunya donk,,n d fb gw dah d taro huhuyyyyy 😉 ,nyarinya ampe setengh jem ampe muter2 pala gw 😮 hooo n finally dapeeeeeeeettttttttttt siuw siuwwwwwwwww :musik: horeeeee :ayuk2:

    4. Dears,

      This is Think of Love guitar Chords…

      Hope U Like It..!!!

      Think of love chord:
      Song 1n2:
      Dmj7-C#min7-Emin7-Bmin7-Dmin-A-G-Gmin

      Dmj7-C#min7-Emin7-Bmin7-Dmin-A-G-Gmin

      Reff1:
      Dmj7-C#dim7-F#-Bmin7-G-A
      Dmj7-C#dim7-F#-Bmin7-G-Gmin

      Lead:
      Dmj7-C#dim7-F#-Bmin7-E-G-Gmin-Dmj7-A

      Song3:
      Dmj7-C#min7-Emin7-Bmin7-Dmin-A-G-Gmin

      Reff 2n3:
      Dmj7-C#dim7-F#-Bmin7-A7-D7-G-Gmin-F#-Bmin7-Emin-F#-G-Gmin-Dmj7

      Also Risin’ Black Hole band Profile, our 1st single “Think of Love” with our 2nd single “Kisses”, have a nice listening…
      If you don’t mind pls share this mail to friends and any radio in your town…
      Thank you…

      Cheers,

      Risin Black Hole music system

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge